
Składniki:
- 1 ½ szkl ugotowanego ryżu
- ½ szkl mleka
- łyżka zarodków pszenicy
- 2 łyżki nasion słonecznika
- łyżeczka miodu
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 20 dag szynki konserwowej 10 dag łuskanego słonecznika 2 serki topione Sposób wykonania: Ziarna uprażyć na suchej patelni po czym dodać serki i trzymać na małym ogniu cały czas mieszając aż serki się roztopią. Powstałą masę rozsmarować na plasterkach szynki, które zawinąć w ruloniki. Wstawić do lodówki na 30 minut.
2 combry dzikiego królika opłukać pod bieżącą zimną wodą, obsuszyć, w brytfannie obsmażyć ze wszystkich stron na 4 łyżkach oleju słonecznikowego brytfannę wsunąć na środkowy poziom piekarnika do pieczenia, wygotowany sos z pieczenia uzupełniać dolewanym co jakiś czas wywarem z cielęciny (100 ml). Temperatura pieczenia: w piekarniku tradycyjnym (uprzednio nagrzanym) około 200°C w piekarniku z…