Składniki:
- 4 łyżki posiekanego estragonu
- 1 szkl rosołu
- łyżka masła
- łyżka mąki
- sok z cytryny
- 2 żółtka
- sól
- cukier
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 2 żółtka 4 łyżki cukru 1 kieliszek do wina soku z czarnych porzeczek Sposób wykonania: żółtka utrzeć razem z cukrem. Gdy składniki się połączą wlać jeszcze wino i dokładnie wymieszać.
Składniki: 4 żółtka 100 g cukru 250 ml czerwonego wytrawnego wina 2 goździki ćwierć laski cynamonu Sposób wykonania: Wino, goździki i cynamon doprowadzić do wrzenia po czym wyjąć przyprawy i odstawić wino do ostygnięcia. W między czasie żółtka utrzeć razem z cukrem po czym ubijana nadal ale już w kąpieli wodnej wlewając stopniowo wino. Trzymać…
Składniki: 25 dag malin 2 surowe żółtka łyżka cukru ¼ l mleka łyżka mąki ziemniaczanej Sposób wykonania: Mąkę rozprowadzić w odrobinę mleka. Resztę mleka zagotować po czym dodać do niego mleko z mąką. Całość odkładnie wymieszać. Następnie żółtka utrzeć razem z cukrem i nie przerywając mieszania wlewać stopniowo mleko. Na sam koniec maliny przetrzeć i…