Składniki:
-
- 4 sprawione pstrągi
- 1 pokrojona w cienkie plastry cebula
- 4 łyżki masła
- cukier, sól, pieprz, chili do smaku
- 1 łyżeczka oliwy
Składniki: 3 dojrzałe mango Glazura: 1 łyżka roztopionego masła 1 łyżka brązowego cukru 1 łyżka soku z cytryny 1 łyżka soku z pomarańczy Sposób przyrządzenia: W miseczce wymieszać składniki glazury. Mango obrać, przekroić na połowę, usunąć pestkę, pokroić w grube plastry. Piec na dobrze nagrzanym grillu przez 4 minuty kilkakrotnie obracając. Opieczone plastry mango smarować…
Składniki: 4 białe części porów 2 małe cukinie pokrojone wzdłuż na ćwiartki 2 małe bakłażany pokrojone wzdłuż na ćwiartki 2 łyżki oliwy sól, morska, mielony pieprz sos Pesto Sposób przyrządzenia: W misce wymieszać oliwę z solą i pieprzem, dodać warzywa, chwilę mieszać aby dokładnie namoczyć je w przyprawach. Piec na mocno nagrzanym grillu 8 minut…