Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: mus jabłkowy

Jabłkowa galaretka z winem

Składniki: 2 szkl musu jabłkowego 2 łyżki płynnego miodu 1/3 łyżeczki zmiażdżonych goździków 3 łyżeczki żelatyny ½ szkl. białego deserowego wina sok z cytryny do smaku listki mięty Sposób wykonania: Żelatynę rozpuścić w winie w kąpieli wodnej. Następnie mus razem z goździkami oraz miodem utrzeć ze sobą po czym dodać żelatynę. Dokładnie wymieszać i doprawić…

Zapiekany mus jabłkowy z bitą śmietaną

Składniki: 1 l musu jabłkowego 50 g rumu 5 białek ¾ szkl. cukru pudru 1 szkl. płatków migdałowych dzbanuszek słodkiej śmietanki łyżeczka cukru waniliowego masło do formy Sposób wykonania: Mus wymieszać razem z rumem po czym dodać białka ubite na sztywną pianę z dodatkiem cukru, delikatnie połączyć. Przelać pianę do formy wysmarowanej tłuszczem. Wierzch posypać…