Składniki:
- 40 dag makaronu rurek
- 60 dag musu jabłkowego
- 1/4 szkl. cukru
- 15 dag orzechów włoskich
- wanilia
- 2 jajka
- łyżka masła
- szklanka jogurtu naturalnego
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 2 szkl musu jabłkowego 2 łyżki płynnego miodu 1/3 łyżeczki zmiażdżonych goździków 3 łyżeczki żelatyny ½ szkl. białego deserowego wina sok z cytryny do smaku listki mięty Sposób wykonania: Żelatynę rozpuścić w winie w kąpieli wodnej. Następnie mus razem z goździkami oraz miodem utrzeć ze sobą po czym dodać żelatynę. Dokładnie wymieszać i doprawić…
Składniki: 2 szkl. jabłkowego musu 4 jajka łyżeczka cukru pudru ½ szkl. cukru pudru ¼ kostki masła ½ szkl. pokruszonych biszkoptów łyżeczka skórki z cytryny cukier puder do posypania sok malinowy do polania masło do formy Sposób wykonania: Masło utrzeć razem z cukrem pudrem po czym nie przerywając ucierania dodawać stopniowo po jednym żółtku, mus…
Składniki: 1 l musu jabłkowego 50 g rumu 5 białek ¾ szkl. cukru pudru 1 szkl. płatków migdałowych dzbanuszek słodkiej śmietanki łyżeczka cukru waniliowego masło do formy Sposób wykonania: Mus wymieszać razem z rumem po czym dodać białka ubite na sztywną pianę z dodatkiem cukru, delikatnie połączyć. Przelać pianę do formy wysmarowanej tłuszczem. Wierzch posypać…