Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: mizeria

Mizeria z octem

Składniki: 3 ogórki 2 łyżki octu sól pieprz cukier Sposób wykonania: Ogórki obrać po czym pokroić w plasterki, które oprószyć solą i odstawić na 15 minut. Po tym czasie odsączyć sok, który powstał. Wówczas doprawić je do smaku pieprzem, cukrem oraz octem.

Mizeria ze śmietaną Uli

Składniki: 3 ogórki 150 ml kwaśnej  śmietany 1 pęczek koperku sok z ½ cytryny 1 łyżeczka soli 1 łyżeczka cukru szczypta pieprzu Sposób wykonania: Obrane ogórki pokroić na plasterki a koperek posiekać. Następnie śmietanę doprawić do smaku sokiem z cytryny, solą, cukrem ora pieprzem i polać nią ogórki z koperkiem. Całość delikatnie przemieszać.

Pomidorki nadziewane mizerią

Składniki: 6 dużych pomidorów 3 zielone ogórki ½ szklanki śmietany 30% sól, pieprz do smaku cukier, ocet posiekany zielony koperek Sposób przyrządzenia: Ogórki umyć, obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach, osolić i przełożyć na sito, osączyć, odcisnąć, wymieszać ze śmietaną i doprawić do smaku solą, cukrem i pieprzem. Pomidory umyć, osączyć, ściąć na…

Mizeria na zimę

Składniki: 5 kg ogórków 1 kg cebuli 1 l oliwy 1 szkl. octu 3 łyzki soli 3 łyżki cukru 1 łyżeczka pieprzu główka czosnku 2 pęczki koperku Sposób wykonania: Obrane ogórki pokroić plasterki, cebulę w piórka a koperek posiekać. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą. Dodać oliwę, ocet, sól, cukier, pieprz oraz posiekany czosnek. Jeszcze raz…