Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: melisa

Ocet ziołowy Nataszy

Składniki: po kilka gałązek estragonu, bazylii, melisy, rozmarynu, kwiatu lawendy kilka ususzonych skórek z cytryny i pomarańczy kawałek kory cynamonu 1 ząbek czosnku 10 ziarenek pieprzu szczypta gałki muszkatołowej ocet 6 % Sposób wykonania: Wszystkie gałązki ziół przełożyć do słoika. Następnie włożyć jeszcze kawałek cynamonu, ząbek czosnku, pieprz oraz gałkę muszkatołową. Całość zalać octem, aby…

Faszerowane cytryny serkiem mascarpone

Składniki: 4 cytryny 4 listki melisy 4 łyżki serka mascarpone 1 biała czekolada 1 kieliszek miodu pitnego kilka malin Sposób wykonania: Z cytryn odciąć czubki, po czym wydrążyć z nich miąższ. Następnie w rondelku podgrzać miód po czym dodać do niego czekoladę połamaną na kawałki. Całość podgrzewać mieszając aż powstanie jednolita masa i czekolada się…

Koktajl Cios

Składniki: ½ banana sok z ćwiartki soku z cytryny 20 ml syropu cukrowego kostki lodu woda mineralna 1 plasterek cytryny melisa 1 wisienka koktajlowa Sposób wykonania; Obranego banana rozetrzeć z sokiem z cytryn. Dodać syrop cukrowy i dokładnie wymieszać. Wrzucić kostki lodu i uzupełnić woda mineralną. Udekorować plasterkiem cytryny, melisą i wisienką koktajlową.

Sałatka z kapusty i rzodkiewek z melisą

Składniki: ½  główki małej białej kapusty pęczek czerwonych rzodkiewek cebula 2 łyżki posiekanych listków melisy łyżka posiekanej natki pietruszki 2-3 łyżki oleju łyżka soku z cytryny łyżeczka cukru pieprz sól Sposób wykonania: Kapustę poszatkować, rzodkiewki pokroić na plasterki, cebulę w krążki a melisę i natkę pietruszki posiekać. Następnie olej wymieszać z sokiem z cytryny, solą,…