Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: masło

Puree z kalafiora Roberta

Gorąco polecamy sprawdzone przepisy na różne pyszności. Tym razem przepis na puree z kalafiora Roberta. Lista zakupów; kalafior, masło, śmietka i mleko.
 

Składniki:

  • 1 główka kalafiora
  • 1,5 szkl bulionu 
  • 2 szkl mleka
  • 100 g serka śmietankowego
  • 3 łyżki masła
  • 1/2 szkl śmietanki kremówki 36 %
  • szczypta gałki muszkatołowej
  • sól 
  • pieprz
 

Pieczony pstrąg Mateusza

Jest to odpowiednie miejsce dla miłośników ryb. Wypróbuj nasze przepisy. Tym razem pstrąg w roli głównej. Przepis zawiera: pstrąga, natkę pietruszki, czosnek, masło i cytrynę.
 

Składniki:

  • 2 pstrągi
  • ½ pęczka natki pietruszki
  • 2 ząbki czosnku
  • 2 łyżki miękkiego masła
  • 1 cytryna 
  • sól
  • pieprz

Smażone krewetki z czosnkiem

Prosty przepis dla miłośników owoców morza, jak i tych którzy zaczynają swoją przygodę z gotowaniem. Dziś przepis na smażone krewetki z czosnkiem. Do ich wykonania potrzebujesz: krewetek, czosnku, masła i przypraw. 
 

Składniki:

  • 30 dag dużych mrożonych krewetek 
  • 10 dag masła
  • 3 ząbki czosnku
  • sól
  • pieprz

Waniliowy budyń Jadwigi

Zastanawiasz się co przygotować dziś na deser? Przygotuj znakomite waniliowy budyń. Do jego wykonania potrzebujesz: jajek, mleka, laski wanilii, mąki oraz owoców do dekoracji. 
 

Składniki:

  •  6 jajek
  •  ½ laski wanilii
  •  200 ml mleka
  •  80 g mąki
  •  1 łyżka masła
  •  100 g cukru
  •  masło
  •  owoce do dekoracji