Składniki:
- 2 opakowania krakersów
- 1 szklanka cukru
- ½ opakowania cukru waniliowego
- 5 szklanek mleka
- kostka masła
- 3 żółtka
- budyń waniliowy
- puszka brzoskwiń
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 25 dkg masła 25 dkg sardynek z oliwy ½ szklanki posiekanej zielonej natki pietruszki Sposób przyrządzenia: Sardynki osączyć na sicie z oliwy i oczyścić z ości, dokładnie zmiksować w miseczce. Dodać masło i ponownie zmiksować na jednolitą masę. Podawać z białym pieczywem lub krakersami, posypać posiekaną zielona natką pietruszki.
Składniki: 1 kostka masła 2 łyżeczki soku z cytryny natka posiekanej zielonej pietruszki sól, pieprz do smaku 2 zmiażdżone ząbki czosnku Sposób przyrządzenia: W miseczce zmiksować kostkę masła na puszystą masę, dodawać kropla po kropli sok z cytryny. Pod koniec miksowania dodać posiekaną zieloną natkę pietruszki, zmiażdżony czosnek przyprawić do smaku solą i pieprzem. Doskonale…
Składniki: 20 dkg masła 20 dkg wędzonego łososia Sposób przyrządzenia: Plastry wędzonego łososia drobniutko posiekać. Masło utrzeć w miseczce lub zmiksować na puszystą masę. Dodać do masy posiekanego wędzonego łososia, starannie wymieszać i dobrze schłodzić. Dobrze smakuje, jako dodatek do kanapek i grzanek.