Składniki: 450 g gotowanej szynki 3 łyżki majonezu 2 łyżki koperkowej marynaty 1 łyżka musztardy sól pieprz Sposób wykonania: Szynkę bardzo drobno pokroić. Następnie dodać do niej, majonez, marynatę oraz musztardę. Całość dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
Tag: majonez
Dipy
Dip majonezowy
by Ewa Fedorowicz • • 0 Comments
Majonezy
Sos majonezowo-bananowy
by Magda Staroń • • 0 Comments
Dressing
Dressing zielony
by Marta Marczyk • • 0 Comments
Składniki: ½ szkl. majonezu ¼ szkl. tłustej śmietany ¼ szkl. śmietany 1 łyżka rozgniecionego czosnku 3 łyżki posiekanej pietruszki 3 łyżki posiekanego szczypiorku 1 łyżka posiekanego estragonu 1 łyżka wyciśniętego soku z cytryny 1 łyżeczka startej skórki z cytryny 1/8 łyżeczka aromatyzowanej soli pieprz Sposób wykonania: Wszystkie podane składniki połączyć ze sobą energicznie mieszając. Jeśli…