Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: kwaśna śmietana

Naleśniki z kwaśnej śmietany

Składniki: 1 szkl. kwaśnej śmietany 2 jajka ¼ szkl. mąki 2 łyżeczki granulowanego cukru szczypta soli masło Sposób wykonania: Do śmietany wbić jajka i wsypać mąkę, cukier orz dodać szczyptę soli. Całość dokładnie wymieszać i odstawić na 10 minut. Po tym czasie smażyć z ciasta naleśniki na rozgrzanym maśle. Przepis nadesłany na konkurs "Znak Makłowicza"…

Zupa z cytryną

Składniki: 1 ½ l rosołu 1 cytryna ½ szkl. gęstej kwaśnej śmietany sól pieprz natka pietruszki Sposób wykonania: Rosół zagotować po czym wrzucić do niego kawałek cytryny razem ze skórką. Następnie doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Na koniec dodać śmietanę, wymieszać i przelać na talerze. Przed podaniem posypać natką pietruszki a do każdego talerza…