Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: królicze

Królik z gruszkami w ziołach

Składniki: 2 sprawione średniej  wielkości króliki 10 dkg margaryny 400 ml różowego wina 6 gałązek tymianku 6 gałązek rozmaryny ½ szklanki borówek 8 gruszek sól, pieprz  do smaku Sposób wykonania: Mięso pokroić na 8 kawałków, natrzeć solą  i pieprzem, obsmażyć na margarynie, wlać  wino, dodać zioła, piec w temperaturze 200 stopni C około 45 minut.…

Tuszka królika pieczona w folii na grillu

Składniki: 1 tuszka królika przecięta wzdłuż na połowę 5 dkg rozpuszczonego masła 4 gałązki rozmarynu 1 łyżeczka pieprzu sól morska sok z cytryny Sposób przyrządzenia: Tuszkę królika dokładnie umyć, osuszyć, przyprawić solą i pieprzem, zrosić sokiem z cytryny. Dwa duże kawałki grubej folii aluminiowej posmarować masłem, ułożyć na nich połówki królika, gałązki rozmarynu, folię szczelnie…

Królik w śmietanie i winie

Składniki: 1 królik około 2 kg 1 szklanka białego wytrawnego wina 2 łyżki masła 2 marchewki 4 średnie cebule 2 łyżki mąki 25 dkg pieczarek 1 szklanka śmietany 3-4 żółtka sól, pieprz do smaku cytryna Sposób przyrządzenia: Królika umyć, osączyć i podzielić na porcje. Warzywa umyć, obrać i drobniutko pokroić. W rondlu stopić masło, wrzucić…