Składniki:
- 0,5 kg mieszanki kompotowej z porzeczek
- 3 szkl. wody
- 5 łyżek cukru
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 0,5 kg suszonych owoców (gruszki, śliwki, jabłka) 2 litry wody 5 goździków 1 mały cynamon lub 2 łyżeczki z proszku cukier Sposób wykonania: Owoce zalać wodą i odstawić na 1 godzinę. Po tym czasie ugotować w tej samej wodzie w której się moczyły. Następnie zdjąć z ognia i dodać jeszcze goździki, cynamon oraz cukier…
Składniki: 30 dag suszonych jabłek 30 dag suszonych śliwek 30 dag suszonych fig 3 łyżki miodu sok z cytryny cynamon goździki Sposób wykonania: Susozne owowce wrzucić do rondelka i zalac je wodą, tak aby były przykryte. Odstawić na kilka godizn. Gd namoką dodać do nich miód, sok z cytryny, cynamon oraz goździki. Całosć dokałdnie wymeiszać…
Składniki: 30 dag suszonych śliwek jabłek i moreli, pół szklanki cukru sok z cytryny goździki cynamon Sposób wykonania: Owowce zalać wodą aby były przykryte i odstawić na kilka godizn. Po tym czasie całość ugotować aż owowce będą miękkie. W trakcie gotowania wrzucić jeszcze cynamon oraz goździki. Gdy owowce będą miękkie dorpawić do smku sokiem z…