
Składniki:
- 450 g mięsa z łopatki
- 1 jajko
- 1 bułka
- 1 szkl mleka
- 1 cebula
- 3 ząbki czosnku
- 1 łyżka musztardy
- sól
- pieprz
- olej do smażenia
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 24 gotowe klopsiki mięsne puszka białej fasoli wołowa kostka rosołowa łyżka suszonej cebuli łyżeczka bazylii liść laurowy 4 szkl wody 1 szkl ditali puszka pomidorów 300 g mrożonej mieszanki warzywnej łyżeczka cukru stary parmezan Sposób wykonania: Do dużego garnka wrzucić klopsy. Dodać do nich fasolę, cebulę, bazylię oraz liść laurowy. Zalać całość bulionem oraz…
Składniki: 1 szkl kwaśnej śmietany 1 szkl wody 3 łyżki mąki łyżeczka rosołu wołowego w proszku ½ łyżeczki suszonego koperku 24 gotowe klopsy mięsne 250 g ugotowanego makaronu jajecznego Sposób wykonania: Do rondelka wlać śmietanę oraz wodę, dodać mąkę, rosół oraz posiekany koperek. Całość dokładnie wymieszać i doprowadzić do wrzenia. Gotować na małym ogniu, aż…