Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: kiszonej

Wykwintny bigos alzacki

 

Składniki:

    • 2 kg kiszonej kapusty dobrze wypłukanej i odciśniętej
    • 25 dkg szynki pokrojonej w kostkę
    • 50 dkg polędwiczek wieprzowych pokrojonych w kostkę
    • 50 dkg kiełbasy wędzona pokrojonej w plastry
    • 50 dkg białej kiełbasy pokrojonej w plastry
    • 3 szklanki białego wina półwytrawnego
    • 4 szklanki bulionu drobiowego
    • 25 dkg chudego boczku pokrojonego w kostkę
    • 2 cebule, obrane i pokrojone grubo
    • 3 marchewki pokrojone w plasterki
    • ½ szklanki posiekanej natki pietruszki
    • 2 kwaśne jabłka, obrane, grubo pokrojone
    • 2 liście laurowe
    • 10 całych ziaren pieprzu
    • 10 jagód jałowca
    • 4 goździki
    • sól, pieprz

Schab w kapuście po góralsku

Składniki: 40 dag schabu 50 dag kapusty kwaszonej 3 dag smalcu 15 dag cebuli, 1/2szklanki śmietany 1 łyżka mąki 3 ząbki czosnku sól,  czerwona sproszkowana papryka Sposób przyrządzenia: Mięso opłukać, osuszyć i pokroić na porcje, nie usuwając kości. Przygotowane kotlety zbić tłuczkiem, oprószyć mąką (pół łyżki), obrumienić na rozgrzanym tłuszczu i oprószyć papryką. Cebulę obrać,…