Składniki: 4 kiełbaski grillowe tłuszcz 2 ogórki 30 g masła 1 opakowanie 30% śmietany 1 łyżka musztardy sól pieprz cukier natka pietruszki Sposób wykonania: Kiełbaski podsmażyć na rozgrzanym tłuszczu po czym zostawić na małym ogniu jeszcze 10 minut. W między czasie obrane ogórki pokroić w plasterki i dusić je na rozgrzanej margarynie około 5 minut…
Tag: kiełbaski grillowe
Wędliny
Kiełbasa z warzywami
by Natalia Cegiełka • • 0 Comments
Składniki: 1 kg kiełbasy grillowej 25 dag wędzonego boczku 2 pomidory 1 papryka 2 cebule 15 dag cukinii 25 dag żółtego sera 3 łyżki oleju 1 łyżka koncentratu pomidorowego ½ łyżeczki papryki w proszku 1 łyżka przyprawy do zup w proszku Sposób wykonania: Podane warzywa obtaj i pokroić na mniejsze kawałki. Następnie boczek pokroić na…