Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: kaszanki

Szynka w sosie pieczarkowym

Składniki: 8 plasterków szynki 30 dag. pieczarek 1/2 szkl. śmietany 10 dag. masła 2 łyżki mąki 1/2 szkl. mleka sól pieprz Przygotowanie: Pieczarki myjemy i osuszamy. Czwartą ich część kroimy w cienkie plasterki, resztę bardzo drobno siekamy. Wszystkie pieczarki gotujemy w słonej wodzie przez 2 min. Posiekane, mieszamy z sosem beszamelowym, przygotowanym z mleka, mąki…

Smażona kaszanka z pieczarkami

Składniki: 1/2 kg. kaszanki 4  pieczarki 2 papryki 2 cebule 4 łyżki oleju sól pieprz Przygotowanie: Pieczarki kroimy i smażymy na oleju. Dodajemy drobno posiekane cebule i dusimy pod przykryciem. Gdy warzywa zmiękną, zdejmujemy pokrywkę, podsmażamy i dodajemy pokrojoną w kostkę paprykę. Warzywa przyprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy pokrojoną kaszankę i chwilę smażymy. Przepis na…

Parówki w kapuście

Składniki:  1 główka kapusta białej  10 parówek  1i1/2 litra mleka  jajko  sól  olej Przygotowanie: Kapustę parzymy w gorącej wodzie, aż liście zmiękną. Oddzielamy pojedyncze liście. Z parówek zdejmujemy osłonki i owijamy liśćmi kapusty. Z mąki, mleka i jajka robimy ciasto. Solimy i mieszamy. W cieście obtaczamy parówki i smażymy w głębokim oleju. Przepis na konkurs…

Parówki panierowane w bułce

Składniki: 8 cienkich parówek jajko papryka w proszku sól pieprz 6 łyżek bułki tartej Sposób przyrządzenia Parówki obrać z folii. Jajko rozbić, dodać do niego ostrą paprykę w proszku, sól, pieprz i wymieszać widelcem. Parówki maczać w jajku, w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym tłuszczu. Po usmażeniu parówki wyjąć na papierowy ręcznik. Przepis na…