Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: kaszanki

Szynka w cieście z sezamem

Składniki: 2 kg szynki wieprzowej sól pieprz 50 dag maki drożdże instant majeranek 1 żółtko 1 łyżka ziaren sezamu Sposób wykonania: Szynkę natrzeć przyprawami i wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni na około 2 godziny. W między czasie drożdże wymieszać z majerankiem, szczyptą sol oraz 350 ml wody. Dokładnie wyrobić i odstawić do wyrośnięcia.,…

Ruloniki z czosnkowym nadzieniem

Składniki: 12 prostokątnych plastrów szynki 300 g pleśniowego serka 3 łyżki słodkiej śmietany 2 ząbki czosnku 12 gałązek natki pietruszki sól pieprz Sposób wykonania: Czosnek przetrzeć przez praskę po czym dodać go do serka razem ze śmietaną. Całość dokładnie wymieszać na gładką pastę, doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Rozsmarować  ją na plasterkach szynki, które…

Parówki nadziewane cebulą

Składniki: 4 grube parówki 1 cebula plaster sera żółtego sól pieprz olej do smażenia Przygotowanie: Parówki obrać z błonek i rozciąć na płat. Cebulę obrać, pokroić w piórka i zeszklić na rozgrzanym tłuszczu, doprawić do smaku sola i pieprzem. Cebulką faszerować parówki, a na wierzch włożyć kawałek sera. Włożyć do nagrzanego piekarnika 200 stopni i…

Pasta z szynki z ogórkiem

Składniki: 200 g gotowanej szynki 1 ogórek konserwowy 1 łyżeczka musztardy 2 łyżki majonezu sól pieprz Sposób wykonania: Szynkę oraz ogórka bardzo drobno posiekać po czym wymieszaj ze sobą i dodać musztardę oraz majonez. Całość dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą ora pieprzem.