Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: kakao

Sos czekoladowo-waniliowy

Składniki: 1 szkl mleka 5 łyżek kakao 2 żółtka 5 łyżek cukru pudru 1 łyżka mąki ziemniaczanej 2 łyżki masła 1 cukier waniliowy Sposób wykonania: Mleko doprowadzić do wrzenia, wówczas stopniowo dodawać do niego mąkę wymieszaną z kakao. Całość szybko i energicznie mieszać, najlepiej trzepaczką doprowadzając  do zagotowania, wówczas zdjąć z ognia i odstawić. W…

Żeberka w sosie śmietanowym z oregano Iwony

Składniki: 1 kg żeberek kakao, sól po 1 łyżeczce 2 łyżki  miodu 1 łyżka  mąki 2 łyżko śmietany 30 % ½ łyżeczki ostrej papryki ½ łyżeczki mielonego kminku ½ łyżeczki oregano Sposób wykonania: Żeberka umyć, osuszyć, piec w nagrzanym piekarniku do temperatury 200Stopni C przez 20 minut. Miód, szklankę ciepłej wody, mąkę, kakao, sól i…

Koktajl kakao z lodami

Składniki: 400 ml kakao 400 ml mleka kokosowego 4 żółtka jajek 500 ml lodów czekoladowych 4 łyżeczki wiórków kokosowych 4 łyżeczki kakao w proszku Sposób wykonania: Do shakera wlać mleko kokosowe. Dodać kakao oraz żółtka. Całość dokładnie wymieszać i przelać do pucharków z lodami. Posypać wiórkami koksowymi i kakao.