Składniki: 200 g sera camemberta 100 g twarogu ½ żółtej papryki sól pieprz Sposób wykonania: Ser camembert oraz twaróg dokładnie ze sobą wymieszać, rozgniatając widelcem. Następnie doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Z powstałej masy formować małe kulki. Następnie paprykę drobniutko poszatkować i obtoczyć w niej kulki.
Tag: jajko
Listy
Serowe kulki na czerwono
by Aga Domańska • • 0 Comments
Składniki: 200 g sera camemberta 100 g twarogu ½ czerwonej papryki sól pieprz Sposób wykonania: Ser camembert oraz twaróg dokładnie ze sobą wymieszać, rozgniatając widelcem. Następnie doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Z powstałej masy formować małe kulki. Następnie paprykę drobniutko poszatkować i obtoczyć w niej kulki.
Listy
Serowy przysmak z natką pietruszki
by Aga Domańska • • 0 Comments
Składniki: 200 g sera camemberta 100 g twarogu 1 pęczek natki pietruszki sól pieprz Sposób wykonania: Ser camembert oraz twaróg dokładnie ze sobą wymieszać, rozgniatając widelcem. Następnie doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Z powstałej masy formować małe kulki. Natkę pietruszki drobno posiekać i obtoczyć w niej kulki.