Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: gęsie

Gulasz z gęsich wątróbek

Skład: 50dkg gęsich wątróbek 3-4 cebule 2 łyżki smalcu lub margaryny sól, pieprz 1/2 szklanki śmietany 2 łyżki mąki 2 ½ szklanki ryżu lub kaszy perłowej na sypko 3 łyżki naci pietruszki Sposób wykonania: Wątróbki umyć, osuszyć, przekroić każda na 4 części, oprószyć mąką i zarumienić na tłuszczu, pod koniec dodać pokrojoną w kostki cebule.…

Gęsie wątróbki smażone

Skład: 750g gęsich wątróbek Tłuszcz gęsi Cebula Mleko   Sposób wykonania: Wątróbki zalać zimnym mlekiem na jedną godzinę. Potem wyjąć z mleka i osuszyć. Na patelnię położyć tłuszcz z gęsi, dodać odrobinę wody i pociętą w plastry cebulę. Smażyć, aż woda odparuje, a cebula się zeszkli. Wtedy dodać wątróbkę pociętą w plastry i smażyć na…