Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: francja

Mule po francusku

Składniki: łyżka oliwy z oliwek cebula 2 łyżki zmiażdżonego czosnku puszka pomidorów ½ szkl posiekanej natki pietruszki 1 szkl wytrawnego czerwonego wina pieprz 2 kg małży Sposób wykonania: Posiekaną cebule i czosnek przesmażyć na rozgrzanej oliwie. Wówczas dodać pomidory, rozgnieść je łyżką [p czym dodać jeszcze posiekaną natkę pietruszki oraz pieprz do smaku. Trzymać na…

Filet ze szczupaka na sposób Francuski

Składniki: 80 dkg filetów ze szczupaka 5 dkg mąki pszennej 5 dkg mąki ziemniaczanej 2 łyżki masła 2 łyżki oliwy 2 łyżki soku z cytryny 1 łyżka posiekanej natki pietruszki 1 posiekany ząbek czosnku sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Mąki wymieszać z solą i pieprzem. Filety podzielić na porcje. Na patelni rozgrzać oliwę z masłem. Porcje…

Hash z pastrami

Składniki: 4 łyżki masła 25 dag pastrami ½ szkl. posiekanej cebuli ½ szkl. pokrojonej w kostkę zielonej papryki 1 upieczony ziemianek 1 łyżeczka sosu Worcester sól pieprz Sposób wykonania:Na dobrze rozgrzane masło wrzucić posiekane pastrami, cebulę oraz paprykę.Całość wymieszać i trzymać na ogniu ok. 5 minut.Następnie dodać ziemniaka pokrojonego w kostkę oraz sos Worcester.Dokładnie wymieszać…

Slimaki winniczki w piwie

Składniki:

  • 4-5 filiżanek bulionu drobiowego
  • 2 posiekane cebule
  • 3 pokrojone marchewki
  • 2 drobno pokrojone łodygi selera
  • natka
  • 1 obrana i posiekana rzepa
  • 1/4 filiżanki masła
  • 1 listek laurowy
  • 1/2 łyżeczki tymianku
  • 2 filiżanki ciemnego piwa
  • winniczki (6 na osobę)
  • mielony pieprz
  • świeży rozmaryn i szałwia do dekoracji