Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kategoria: Francja

Vitello alla francese

Składniki: ½ główki czosnku 4 cytryny ½ pęczka natki pietruszki 4 jajka ½  szkl. startego parmezanu 2 kg kotletów cielęcych ½ szkl. maki ¼ szkl. oliwy z oliwek ½ szkl. masła pieprz Sposób wykonania:Jajka wymieszać razem z połową posiekanej natki pietruszki, serem oraz pieprzem.Następnie kotlety oprószyć mąka a potem zanurzyć w masie jajecznej i ponowne…

Hash z pastrami

Składniki: 4 łyżki masła 25 dag pastrami ½ szkl. posiekanej cebuli ½ szkl. pokrojonej w kostkę zielonej papryki 1 upieczony ziemianek 1 łyżeczka sosu Worcester sól pieprz Sposób wykonania:Na dobrze rozgrzane masło wrzucić posiekane pastrami, cebulę oraz paprykę.Całość wymieszać i trzymać na ogniu ok. 5 minut.Następnie dodać ziemniaka pokrojonego w kostkę oraz sos Worcester.Dokładnie wymieszać…

Kluski francuskie (po polsku)

Składniki: 2-3 jajka 2 łyżki masła sól 20 dag twarogu mąka Wykonanie: Masło utrzeć z odrobiną soli, dodając po jednym żółtku, ubitą na sztywno pianę z białek oraz tyle mąki żeby ciasto nie było zbyt rzadkie (ilość mąki zależy od wielkości jaj).Do wrzącej osolonej wody kłasć łyżką małe podłużne kluseczki. Gotować 3-5 min.Kluseczki wyjąć łyżka…

Slimaki winniczki w piwie

Składniki:

  • 4-5 filiżanek bulionu drobiowego
  • 2 posiekane cebule
  • 3 pokrojone marchewki
  • 2 drobno pokrojone łodygi selera
  • natka
  • 1 obrana i posiekana rzepa
  • 1/4 filiżanki masła
  • 1 listek laurowy
  • 1/2 łyżeczki tymianku
  • 2 filiżanki ciemnego piwa
  • winniczki (6 na osobę)
  • mielony pieprz
  • świeży rozmaryn i szałwia do dekoracji