Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: drobiu

Marynata do żeberek na grilla

Składniki: ½ szklanki ostrej musztardy ½ szklanki ostrego keczupu 1 łyżeczka tabasco 3 ząbki czosnku 2 łyżki płynnego miodu 2 łyżki brązowego cukru ½ szklanki soku z cytryny Sposób przyrządzenia: Czosnek obrać i przecisnąć przez praskę. W szklanej miseczce wymieszać czosnek z pozostałymi składnikami marynaty. Dodać do żeberek i odstawić na kilka godzin.  Grillować.

Marynata do potraw z dziczyzny

Składniki: 1 opakowanie jogurtu naturalnego 6-7 ząbków czosnku pokrojonego w plasterki zioła/tymianek, rozmaryn/ Sposób przyrządzenia: Do szklanej salaterki wlać jogurt naturalny około 1/2 litra, dodać świeże zioła ,tymianek i rozmaryn. Czosnek obrać i pokroić w plasterki delikatnie wymieszać z jogurtem i mięsem z dziczyzny. Odstawić w chłodne miejsce na kilka godzin. Piec na grillu.

Marynata do mięsa wołowego na grilla

Składniki: 1 słoiczek ostrej musztardy zioła / rozmaryn, tymianek / 5-6 ząbków czosnku pokrojonego w plasterki Sposób przyrządzenia: W miseczce wymieszać musztardę, obrany i pokrojony w plasterki czosnek i zioła. Marynatą wysmarować mięso wołowe i odstawić na kilka godzin. Przed pieczeniem na grillu usunąć nadmiar musztardy.

Marynata do grillowanej karkówki z żurawiną

Składniki: ½ szklanki suszonej żurawiny 5-6 ząbków czosnku obranego i pokrojonego w plasterki sól, pieprz do smaku oliwa z oliwek Sposób przyrządzenia; W miseczce wymieszać wszystkie składniki marynaty, dodać mięso wieprzowe i odstawić na 2-3 godziny w chłodne miejsce. Marynata ma oryginalny smak. Mięso skropić oliwą z oliwek.  Piec na rozgrzanym grillu.

Marynata do potraw z drobiu na grilla

Składniki: ½ szklanki soku z cytryny 2 łyżki przyprawy do zup 3 łyżki wytrawnego czerwonego wina 1 łyżka startego świeżego imbiru 1 łyżeczka startej skórki cytrynowej 2 łyżki cukru Sposób przyrządzenia: Wszystkie składniki marynaty wymieszać w salaterce.  Włożyć mięso i odstawić na 2-3 godziny. Doskonale pasuje do potraw z drobiu i ryb, pieczonych na grillu.