Skład:
- kruche ciasto
- 25 dag mrożonego szpinaku
- 25 dag niekwaśnego twarogu lub gęstej śmietany
- 2 jajka
- 4 łyżki mąki
- 2 łyżki masła
- 5 dag startego żółtego sera
- przyprawy
- olej
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Skład:
Składniki: Ciasto: • 100 g masła • 250-300 g mąki • 2 łyżki wody Nadzienie: • 2 puszki tuńczyka w oleju • 1 pokrojona papryka konserwowana • 1 puszka kukurydzy • 6 pieczarek drobno skrojonych i zablanszowanych • utarty ser żółty • 2 jajka Wykonanie: Ciasto: masło rozgnieść w mące, zagnieść i wstawić do lodówki…
Składniki: CIASTO: – 20 dkg mąki – 10 dkg masła, – 1 żółtko, – 2 łyżki śmietany (albo jogurtu naturalnego), – szczypta soli FARSZ: – 30 dag sera żółtego (3 gatunki po 10 dag, raczej ostre smaki) – zetrzeć na grubych oczkach tarki – 4 łyżki posiekanych orzechów włoskich – cebula dymki lub szczypiorek (pokroić…
Składniki:
Ciasto:
– 25 dag mąki,
– pół kostki margaryny,
– 1 żółtko,
– 3 łyżki wody,
– sól
Nadzienie:
– 40 dag grzybów shiitake,
– 1 duża cebula,
– 3 łyżki oleju,
– 3 dag masło,
– 3 dag mąki,
– szklanka śmietany,
– plasterek cytryny
– łyżka soku z cytryny,
– łyżki startego sera żółtego,
-sól,
-½ łyżeczki cukru