Składniki:
- 50 g suszonych grzybów
- 300 g cebuli
- 100 g wędzonego boczku
- 4 łyżki tartej bułki
- 1 jajko
- sól
- pieprz
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 150 g suszonych grzybów 200 g wędzonej szynki 1-2 cebule łyżka masła sól pieprz 1-2 łyżki tartej bułki jajko Sposób wykonania: Grzyby zalać odrobiną wody i odstawić na noc. Następnego dnia ugotować po czym zemleć w maszynce razem z szynką. Następnie cebule posiekać i zeszklić na rozgrzanym maśle, wówczas dodać do niego grzyby i…
Składniki: 800 g ugotowanych ziemniaków 2 surowe żółtka 2 łyżki gęstej śmietany 4 łyżki posiekanego koperku łyżka masła sól pieprz szczypta gałki muszkatołowej Sposób wykonania: Ziemniaki zemleć w maszynce. Następnie żółtka utrzeć razem ze śmietaną i masłem po czym dodać do ziemniaków. Wrzucić jeszcze posiekany koperek i doprawić do smaku solą, pieprzem oraz gałką muszkatołową.