Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: do mięsa

Przyprawy domowe: Przyprawa Grecka

Składniki: 2 łyżeczki soli 1 łyżeczka rosołu w proszku 2 łyżeczki suszonego oregano 1 łyżeczka mielonej cebuli 2 łyżeczki granulowanego czosnku 1 łyżeczka pieprzu 1 łyżeczka suszonej natki pietruszki ½ łyżeczki mielonego cynamonu ½ łyżeczki tartej gałki muszkatołowej Sposób przyrządzenia: Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Najlepszy do tego celu jest ceramiczny moździerz. Przechowywać w szczelnie zamykanym…

Przyprawy domowe: Śródziemnomorska przyprawa do pieczenia mięs

Składniki: 3 łyżki mielonego pieprzu 3 łyżki mielonego kminku 3 łyżki mielonej papryki 3 łyżeczki mielonej kolendry 2 łyżeczki tartej gałki muszkatołowej 2 łyżeczki mielonego cynamonu mielone goździki do smaku mielony kardamon do smaku Sposób przyrządzenia: Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Najlepszy do tego celu jest ceramiczny moździerz. Przechowywać w szczelnie zamykanym naczyniu.

Surówka z białej kapusty z rzodkiewką i miętą

Składniki: ½ cienko poszatkowanej białej kapusty 1 szklanka pokrojonej w cienkie plastry rzodkiewki ½ szklanki posiekanej dymki 3 łyżki oliwy 2 łyżki soku z cytryny ¼ szklanki drobno pokrojonych listków mięty sól, pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: W salaterce wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem mięty. Odstawić w chłodne miejsce na 60 minut. Przed podaniem posypać…