Składniki:
- 2 brzoskwinie
- 1 szkl mleka
- 1 łyżeczka miodu
Składniki: 20 dag owoców: brzoskwiń, moreli, truskawek, poziomek ½ op serka homogenizowanego ½ szkl słodkiej śmietanki 1 łyżeczka cukru waniliowego 1 łyżka cukru Sposób wykonania; Owoce dokładnie umyć po czym dodać do nich cukier i cukier waniliowy. Całość dokładnie zmiksować. Następnie dodać serek homogenizowany oraz śmietankę. Dokładnie wymieszać.
Składniki: 1 kg brzoskwiń 1 szkl cukru ½ l sherry Sposób wykonania: Brzoskwinie sparzyć wrzątkiem i obrać ze skórki. Przekroić je na połówki usuwając pestki. Włożyć je do słoika, przesypując cukrem. Zalać całość sherry aby brzoskwinie całe były przykryte.
Składniki: 2 awokado puszka brzoskiwń kilka filecików anchois cytryna 2 łyżki majonezu natka pietruszki Sposób wykonania; Obrane awokado pokroić w kostkę. Następnie brzoskiwnię odsączyć z zalewy i pokroić na cząstki a fileciki na mniejsze kawałki. Wszytskie skałdniki dokałdnie ze sobą wymieszać. Całośc skropić majonezem i skropić sokiem z cytryny. Wymieszać i posypać posiekaną natką pietrsuzki.