Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Pomidorowy krem

Kolejna propozycja na znakomity krem. Będziesz zaskoczony jaki dobry. Pomidorowy krem. Do jego wykonania potrzebujesz: soku pomidorowego, pomidorów z puszki, sera feta, papryki i przypraw. 
 

Składniki:

  • 1 l soku pomidorowego
  • puszka pomidorów
  • 150 g sera feta
  • cebula
  • 2 ząbki czosnku
  • ½  czerwonej papryki
  • oliwa
  • pieprz
  • zioła prowansalskie
  • bazylia
  • cukier

Sposób wykonania:

  1. Obraną cebulę i czosnek posiekać po czym wrzucić do rondelka z rozgrzaną oliwą.
    Razem przesmażyć po czym dodać umyta paprykę pokrojoną w kostkę.
    Dodać jeszcze sparzone wrzątkiem, obrane i pokrojone pomidory.
    Całość wymieszać i trzymać na ogniu około 15 minut.
    Po tym czasie wlać sok pomidorowy.
    Wymieszać i doprawić do smaku pieprzem, cukrem, bazylią i ziołami prowansalskimi.
    Całość doprowadzić do wrzenia i trzymać na ogniu kolejne 15 minut.
    Po tym czasie dodać pokrojony ser feta.
    Wymieszać i gotować jeszcze przez 5 minut.
    Następnie zdjąć garnek z ognia i całość zmiksować na gładki krem.
    Udekorować zieleniną.
     

Liczba porcji: 6

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *