Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Pizza Marzenki

 

Składniki:

    • 70 dkg pieczarek
    • 1 pokrojona drobno cebula
    • szynka
    • kukurydza konserwowa
    • tarty żółty ser
    • 2 szklanki mąki
    • 2 łyżki oleju
    • szczypta soli
    • łyżeczka cukru
    • pół paczki drożdży
    • 1/4szklanki mleka (zimnego)
    • 1/4szklanki wody (gorącej)
    • 6 łyżeczek ketchupu
    • 2 łyżeczki przecieru pomidorowego
    • dwie łyżki oregano

Sposób przyrządzenia:
Do miski wsypać mąkę, cukier, sól i olej. Do szklanki wlać mleko i wodę oraz włożyć drożdże , wszystko dokładnie wymieszać i wlać do miski z mąką. Wyrobić porządnie ciasto i odłożyć do ciepłego miejsca na ok. 15, 20 min Ciasto należy przykryć ściereczką.
Przygotować sos. Wszystko dokładnie wymieszać. Pieczarki pokroić, usmażyć, gdy woda wyparuje dodać pokrojoną w piórka cebulę i smażyć to jeszcze przez kilka minut. Z wyrośniętego ciasta uformować pizzę, obficie posmarować sosem, ułożyć pozostałe składniki filingu, posypać serem.  Bardzo polecam jest to prosty łatwy przepis na pyszną pizzę. Pozdrawiam Marzena Sobczyk

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *