Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Panga glazurowana na ostro

Panga glazurowana na ostro
Składniki:

– filety z Pangi
Glazura:
– drobno posiekana mała cebulka
– 1/3 łyżeczki płatków z chilli (lub ¼ łyżeczki sproszkowanego chilli)
– 1/4 łyżeczki świeżo mielonego pieprzu
– 4 potłuczone ziarenka ziela angielskiego
– 100 ml wody
– łyżeczka koncentratu pomidorowego
– 4 łyżeczki cukru (można dodać część cukru trzcinowego)
– Olej

Wykonanie:
Pierwszym krokiem będzie przysadzenia glazury, podsmażamy cebulkę przez 5 minut, dodajemy resztę składników, cały czas mieszając gotujemy na wolnym ogniu aż glazura zgęstnieje.
Osuszamy rybę Panga, układamy na posmarowanej oliwa brytfance i pieczemy w jak najbardziej nagrzanym piekarniku. Dla 220 stopni – około 8 minut.
Wyciągamy rybę z piekarnika u grubo smarujemy filet i pieczemy przez około 8-10 minut aż glazura zacznie karmelizować. Danie gotowe – podawać gorące!
Doskonały dodatkiem do tego dania będzie ryż i sałatka z dresingiem zawierającym sok z cytryny.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *