Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kategoria: fotozone

Panga glazurowana na ostro

Panga glazurowana na ostroSkładniki: – filety z Pangi Glazura: – drobno posiekana mała cebulka – 1/3 łyżeczki płatków z chilli (lub ¼ łyżeczki sproszkowanego chilli) – 1/4 łyżeczki świeżo mielonego pieprzu – 4 potłuczone ziarenka ziela angielskiego – 100 ml wody – łyżeczka koncentratu pomidorowego – 4 łyżeczki cukru (można dodać część cukru trzcinowego) –…

Obiad z piekarnika- wołowina

Obiad z piekarnika- wołowina

Składniki:
– kawałek wołowiny bez kości
– 1,5 dużej marchewki na osobę
– dwie małe cebulki na osobę
– 1,5 dużej pietruszki na osobę
– 2 ziemniaki na osobę
– kilka ząbków czosnku
– sól, pieprz
– zioła: oregano, majeranek, rozmaryn (każde opcjonalnie)
– olej lub smalec (najlepiej gęsi smalec)
– opcjonalnie pocięta skórka z 1/4 pomarańczy
– mały kawałek dyni (opcjonalnie – choć w sezonie bardzo dobry dodatek)
– sos do pieczeni

 

Kurczak Tandoori – potrawka (2)

Kurczak Tandoori – Potrawka Składniki:– 2 piersi z kurczaka – 3 łyżki mieszaki Tandoori (z proszku lub pasty) – jedna średnia cebula – jedna większa papryka – jeden jogurt naturalny (małe opakowanie) – sól, pieprz – sok z połówki cytryny – łyżeczka koncentratu pomidorowego Wykonanie: Paprykę i cebule kromy w kostkę (1,5 cm) podsmażamy na…