Dla 4 osób – Czas przygotowania 60 minut • 2 jajka• 1 torebka Żurku KNORR • 1 ząbek czosnku• 100 g cienkiej kiełbasy • pieprz • 2 gałązki świeżej zielonej pietruszki Sposób przygotowania: {hidetags} Ugotuj jajka na twardo, wystudź, obierz ze skorupek. Wymieszaj Żurek KNORR z wodą według przepisu na opakowaniu, następnie dodaj drobno pokrojony…
Kategoria: Nie posortowane
Nie posortowane
Żurek z makaronem i grzybami
by Administrator • • 0 Comments
Dla 4 osób – Czas przygotowania 30 minut • 50 g suszonych grzybów• 1 torebka Żurku KNORR• makaron świderki• natka pietruszki Sposób przygotowania: {hidetags} Oczyść grzyby szczoteczką, zalej ciepłą wodą, zostaw na 3-4 godziny, a następnie ugotuj w tej samej wodzie do miękkości. Pokrój grzyby w paseczki i dodaj do Żurku KNORR przygotowanego wg przepisu…
Nie posortowane
Żurek ze smażonymi ziemniakami i kiełbasą
by Administrator • • 0 Comments
Dla 4 osób – Czas przygotowania 15 minut • 1 biała kiełbasa• 2 ugotowane w mundurku ziemniaki• 1 cebula• 1 torebka Żurku KNORR• 2 łyżki oleju• 1 Mini Kostka KNORR Pieprz kolorowy lub Majeranek • 1 łyżka posiekanej natki pietruszki Sposób przygotowania: {hidetags} Pokrój kiełbasę, ziemniaki i cebulę w plasterki. Przygotuj Żurek KNORR według przepisu na…
Nie posortowane
Żurek z jajkami przepiórczymi
by Administrator • • 0 Comments
Dla 4 osób – Czas przygotowania 30 minut • 1 torebka Żurku KNORR• 1 kostka Bulionu grzybowego KNORR• 120 g wędzonego boczku pokrojonego w grubą kostkę • 1 posiekana szalotka • 1 łodyga trawy cytrynowej (zmiażdżona i posiekana) lub posiekany listek limonki kaffir • 100 g kurek świeżych lub mrożonych • 150 g pieczarek z…
Nie posortowane
Żurek z wędzonką i czosnkiem
by Administrator • • 0 Comments
Dla 4 osób – Czas przygotowania 15 minut
Składniki:
- 100 g gotowanego boczku
- 1 torebka Żurku KNORR
- 2-3 ząbki czosnku
- 1 łyżka majeranku