Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Mini szaszłyki Weroniki

Portal  dla osób poszukujących sprawdzonych przepisów na potrawy z kurczaka. Tym razem przepis na mini szaszłyki Weroniki. Do ich wykonania potrzebujesz: piersi z kurczaka, czosnku, oliwy z oliwek, skórki z cytryny. 
 

Składniki:

  • 1 pierś z kurczaka 
  • 2 ząbki czosnku
  • 4 łyżki oliwy
  • 2 łyżki natki pietruszki
  • skórka starta z 1 cytryny
  • ½ szkl dobrego ketchupu
  • ½ pęczka szczypiorku 
  • sól
  • pieprz

Sposób wykonania:

  1. Pierś z kurczaka dokładnie oczyścić i pokroić na mniejsze kawałki.
    Następnie obrany czosnek przecisnąć przez praskę.
    Dodać do niego oliwę z oliwek, natkę pietruszki oraz skórkę startą z cytryny.
    Doprawić jeszcze do smaku solą oraz pieprzem.
    Do powstałej marynaty włożyć mięso.
    Dokładnie wymieszać i odstawić na 1 godzinę.
    Po tym czasie wrzucić mięso na rozgrzana patelnie.
    Smażyć na zloty kolor ze wszystkich stron.
    Wówczas gdy kurczak lekko ostygnie nadziewać go na patyczki od szaszłyków lub wykałaczki.
    Podawać z ketchupem, posypane posiekanym szczypiorkiem. 
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *