Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Miętowe muffinki

Ten przepis znalazłam gdzieś w internecie – lekko go zmieniłam i wyszły takie oto muffinki.

Składniki:
• herbata lipton mięta – piramidki 2 sztuki
• czekolada z mietowym nadzieniem 1 tabliczka

Suche:
• mąka 2,5 szklanki
• sól szczypta
• cukier puder 2/3 szklanki
• proszek do pieczenia 2 łyżeczki
• skórka z cytryny z 1 owocu

Mokre:
• mleko 1 i 1/4 szklanki
• jajka 2 sztuki
• olej rożlinny 100 ml
• jogurt naturalny 3 łyżeczki

Sposób przyrządzenia:

Gotujemy mleko i zaparzamy w nim miętę. Studzimy. W jednej misce łączymy mokre składniki a w drugiej suche.Mokre wlewamy do suchych i mieszamy ale nie dość dokładnie – mają być grudki, możemy dla zwiększenia efektu dodać teraz barwnik spożywczy. Ale nie jest to konieczne. Ciasto nakładamy do papierowych papilotek do 3/4 ich wysokości. Pieczemy około 20 minut w temp 180’C.  Gdy muffinki się upieką na każdą z nich kładziemy po kostce miętowej czekolady i na chwilę wkładamy do piekarnika i czekamy aż się rozpuści.  Wyjmujemy i rozsmarowujemy ją łyżeczką po muffince.
Przepis nadesłany na konkurs "Muza Ramsaye" przez Ewelosa

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *