Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kuskus z warzywami Marzeny

Składniki:

  • 1 szklanka kaszy kuskus
  • 2 szklanki wody
  • 3 łyżki tłuszczu
  • 2 cebule
  • 4 parówki
  • 2 ogórki konserwowe
  • 4 łyżki ketchupu
  • pęczek natki pietruszki
  • sól
  • pieprz

    Przygotowanie:
    Kaszę ugotować. Cebulę obrać i posiekać, usmażyć. Parówki obrać z osłonek i pokroić w plastry. Dodać ogórki pokrojone w półplasterki. Całość wymieszać z cebulę, ketchupem i posiekaną natką. Poddusić i doprawić.

    Przepis na konkurs Godin nadesłany przez Marzena Gad

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *