Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kopytka Jagody

Wypróbuj przepis jagody na pyszne domowe kopytka. Aby je wykonać będziesz potrzebować: ziemniaków, mąki pszennej oraz jajek. 
 

Składniki:

  • 1 kg ziemniaków
  • 300 g mąki pszennej
  • 2 jajka
  • 1 płaska łyżeczka soli
  • masło do polania 

Sposób wykonania:

  1. Ziemniaki obrać i wrzucić do garnka.
    Zalać je osoloną woda i ugotować.
    Wówczas je odcedzić, a gdy ostygną przecisnąć przez praskę. 
    Dodać do nich mąkę oraz wbić jajka.
    Całość dokładnie wyrobić do uzyskania gładkiego jednolitego ciasta.
    Gotowe podzielić na mniejsze porcję.
    Z każdej uformować wałek, który pokroić ukośnie na kluseczki.
    Gotowe kopytka wrzucić na osolony wrzątek.
    Gotować kilka minut od momentu wypłynięcia na powierzchnię.
    Przed podaniem polać je roztopionym masłem. 
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *