Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kolorowe rolady

Składniki:

  • galaretka owocowa 2 opakowania
  • sól 1 szczypta
  • winogrona 10 dag

    Ciasto:

  • jajka 5 sztuk
  • cukier 5 łyżek
  • mąka pszenna 5 łyżek

    Sposób przyrządzenia:
    Białka należy ubić na sztywną pianę ze szczyptą soli. Żółtka należy
    utrzeć z cukrem, gdy cukier będzie już roztarty należy dodać mąkę,
    wymieszać, następnie pianę z białek i ponownie wymieszać, z tym, że
    delikatnie. Ciasto należy rozsmarować na formie i upiec cienki biszkopt.
    Pieczenie powinno trwać około 20- 25 minut w piekarniku nagrzanym do 180
    stopni. Po upieczeniu ciasto należy ułożyć na lnianej ściereczce i
    zawinąć w kształt rolady. Galaretkę należy rozpuścić w 2/3 wrzątku
    podanym na opakowaniu. Wstawić w chłodne miejsce do stężenia, gdy już
    zacznie tężeć należy rozsmarować ją na wystudzonym biszkopcie. Na
    galaretce należy ułożyć pokrojone w połówki winogrona i zwinąć ciasto na
    kształt rolady. Ułożyć tak, aby ciasto było ściśle zwinięte i odstawić
    do lodówki w celu stężenia.

    Przepis nadesłany na Super Konkurs Pychotki przez albertos

     

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *