Forum Replies Created
-
AuthorPosts
-
dorota pipiorka
Participantsałatka z roszponki, nie jest pracochłonna, a bardzo smaczna, idealna jako dodatek do mięs
2-3 garście roszponki
kilka pieczarek
jabłko
mała cebulapieczarki pokroić, posolić i lekko podsmażyć, jabłko i cebulę pokroić, roszponkę podrzeć na kawałki, wszystko wymieszać i przed podaniem polać sosem winegret.
dorota pipiorka
Participanti dlatego ja zawsze kupuję ryby wypatroszone, bo nie znam się na tym ani nie lubię tego robić…
dorota pipiorka
Participanti dlatego ja zawsze kupuję ryby wypatroszone, bo nie znam się na tym ani nie lubię tego robić…
dorota pipiorka
Participantzrobię chyba na tłusty czwartek zamiast pączków 😉
dorota pipiorka
Participantzrobię chyba na tłusty czwartek zamiast pączków 😉
dorota pipiorka
Participantuwielbiam je, mam to „urządzenie” starsze chyba ode mnie, ciasteczka robię na słodko z dżemem lub na słono, dodaję do ciasta przyprawy, paprykę, sól, kminek, oregano, co mam akurat pod ręką 🙂
dorota pipiorka
Participantuwielbiam je, mam to „urządzenie” starsze chyba ode mnie, ciasteczka robię na słodko z dżemem lub na słono, dodaję do ciasta przyprawy, paprykę, sól, kminek, oregano, co mam akurat pod ręką 🙂
dorota pipiorka
Participantjedno z moich ulubionych to j.p. chenet różowe, pyszne,smakuje mi do każdej potrawy 😉 cena to około 20-25 zł, bardzo łatwo je znaleźć na półce, bo jest w takiej charakterystycznej butelce, nieco krzywej 😉
-
AuthorPosts