Forum Replies Created
-
AuthorPosts
-
JolaParticipant
Powodzenia ze stron± ¿yczê.Jola
JolaParticipantMarku,zarejstrowa³am siê jako Jola,zalogowa³am i nic to nie zmieni³o,trudno¶ci takie same jak przedtem.Pozdrawiam,Jola
JolaParticipantje¶li ju¿ odpu¶cili¶cie sobie tê strone,to uprzed¿cie innych,to siê robi nudne
JolaParticipantNadal bez zmian,przykro mi.Jola
JolaParticipantU mnie wystêpuj± takie b³êdy:
-wyszukiwarka po wpisaniu np. wermut,kieruje mnie na stronê startow±.
-linki z prawej czê¶ci strony g³ównej (alkohole) otwieraj± stronê z napisem,¿e brak mi autoryzacji
-nigdzie w przepisach nie ma linków do napoi,alkoholi ani drinków
Trudno¶ci te nadal wystêpuj±-dopiero co sprawdza³amJolaParticipantnie bardzo zrozumia³am o co Ci chodzi.Je¶li o przepisy na chleby z maszyny to polecam z forum gazety wyborczej
JolaParticipantMarku,Irenko,Pawe³ ma racjê.Gdy nie jeste¶ zalogowana,pod komunikatem o braku autoryzacji jest wezwanie do zalogowania siê.Ale zalogowanie nie otwiera dostêpu,sprawdza³am.Jola
JolaParticipantMi³y Ryszardzie,nie doczyta³e¶ w±tku.Pisa³am,¿e miêso i bulion dajê do worka.Od wielu lat u¿ywam zwyk³ych woreczków ¶niadaniowych.Mog± mieæ kontakt z ¿ywno¶ci± i wytrzymuj± temperaturê.Sprawdzone B)
JolaParticipantprzed chwil± sprawdza³am,nie dzia³a.
Jak chcia³am napisaæ wczoraj,bardzo siê cieszê,¿e co¶ robicie z b³êdami i je¶li mogê w czym¶ pomagaæ,to ja bardzo chêtnie.
Na pocz±tek,wczoraj,jak chcia³am wys³aæ odpowied¿,pokaza³ mi siê taki komunikat : Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.Apache/1.3.32 Server at http://www.pychotka.pl Port 80
Mo¿e to w czym¶ pomo¿e
JolaJolaParticipantPo przeczytaniu wyja¶nieñ Tinca poprosi³am znajomych z kilku miast (Szczecin, Grudzi±dz,S³upsk,Bydgoszcz,Olsztyn,Elbl±g i Kraków)o sprawdzenie dzia³ania strony. Maj± te same problemy.To mi nie wygl±da na wine naszego sprzêtu lub dostawców internetu.Jola
JolaParticipantU mnie od kilkunastu dni jest to samo.Zróbcie co¶,bardzo bym chcia³a Was ogl±daæ i to wszystkie dzia³y,nie tylko czê¶æ.Pozdrowienia,J.
JolaParticipantmam taki przepis,mo¿e siê nada:
pomidorki umyj,dok³adnie osusz i ponak³uwaj stalow± szpilk±.Uk³adaj je ciasno,ale nie "na ¶cisk"w s³oikach.Zalej przecierem z normalnych pomidorów i pasteryzuj 10-20 minut w zale¿no¶ci od wielko¶ci s³oja.
przecier robisz tak :
dojrza³e pomidory kroisz na czê¶ci,rozgotowujesz we w³asnym sosie i przecierasz przez sito,solisz,pieprzysz do smaku,mo¿esz dodaæ ugotowany i zmiksowany seler.
Smacznego.JolaJolaParticipantje¶li w przepisach ,które dosta³e¶ jest nalewka zio³owa (z melis± i miet±) to baaardzo polecam
JolaParticipantDziêki za poparcie.Te¿ uwa¿am,¿e jest niezbêdny w kuchni.Jak ³atwo dostosowaæ do niego przepisy.a nad kupnem maszyny do pieczenia chleba ca³y czas siê zastanawiam. 😉
JolaParticipantWspó³czujê,nie znoszê soji-mam uczulenie 😉 .Chocia¿ mo¿e to i dobrze :dry:
-
AuthorPosts