Forum Replies Created
-
AuthorPosts
-
Zuzanna PaprockaParticipant
ja jadam troche taka zmodyfikowana wersje makow mianowicie dodaje jeszcz do lososia i awokado troszke serka pholadelfia. Mniam mniam.
Ogolnie to co mnie fascyniuje w sushi zo to miedzy innymi to ze zamawiasz dostajesz tego nieduzo, jest to mga dobre i jeszcze najadasz sie do pelna.
Zrdowo i przepysznie.
Zuzanna PaprockaParticipantja jadam troche taka zmodyfikowana wersje makow mianowicie dodaje jeszcz do lososia i awokado troszke serka pholadelfia. Mniam mniam.
Ogolnie to co mnie fascyniuje w sushi zo to miedzy innymi to ze zamawiasz dostajesz tego nieduzo, jest to mga dobre i jeszcze najadasz sie do pelna.
Zrdowo i przepysznie.
Zuzanna PaprockaParticipantOj tak ja uwielbiam jesc pizze ale niestey nie znam dobrego przepisu na ciasto. Pare rayzy juz probowalam ale nie wychodzi jakies dobre. Moje jednka kiedy dojde do takiej wprawy: http://www.youtube.com/watch?v=mTn738SRyq4&feature=related
Normalnie niesamowity jest ten facet.
Zuzanna PaprockaParticipantOj tak ja uwielbiam jesc pizze ale niestey nie znam dobrego przepisu na ciasto. Pare rayzy juz probowalam ale nie wychodzi jakies dobre. Moje jednka kiedy dojde do takiej wprawy: http://www.youtube.com/watch?v=mTn738SRyq4&feature=related
Normalnie niesamowity jest ten facet.
Zuzanna PaprockaParticipantCannelloni ze szpinakiem i ricotta:
150 g – swiezego szpinaku, moze byc tez mrozony
12 rurek cannelloni
1 cebula
1 zabek czosnku
30g orzeszkow piniowych
300 g ricotty
1 jajko
sol do smaku
swiezo zmielony pieprz
400ml smietany
125 g mozzarelliSmacznego
Zuzanna PaprockaParticipantCannelloni ze szpinakiem i ricotta:
150 g – swiezego szpinaku, moze byc tez mrozony
12 rurek cannelloni
1 cebula
1 zabek czosnku
30g orzeszkow piniowych
300 g ricotty
1 jajko
sol do smaku
swiezo zmielony pieprz
400ml smietany
125 g mozzarelliSmacznego
Zuzanna PaprockaParticipantUwielbiam kuchnie wloaska. Jest najlepsza na siweicie. Jesli chodzi o canelloni to ja trzymam sie najbardzie dla mnie standardowej wersji czyli jak dla mnie tej ze szpinakiem. Az sama sobie w pracy narobilam smaka.
Zuzanna PaprockaParticipantUwielbiam kuchnie wloaska. Jest najlepsza na siweicie. Jesli chodzi o canelloni to ja trzymam sie najbardzie dla mnie standardowej wersji czyli jak dla mnie tej ze szpinakiem. Az sama sobie w pracy narobilam smaka.
-
AuthorPosts