Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Zuzanna Paprocka

Forum Replies Created

Viewing 8 posts - 31 through 38 (of 38 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Sushi #46447
    Zuzanna Paprocka
    Participant

    ja jadam troche taka zmodyfikowana wersje makow mianowicie dodaje jeszcz do lososia i awokado troszke serka pholadelfia. Mniam mniam.

    Ogolnie to co mnie fascyniuje w sushi zo to miedzy innymi to ze zamawiasz dostajesz tego nieduzo, jest to mga dobre i jeszcze najadasz sie do pelna.

    Zrdowo i przepysznie.

    in reply to: Sushi #46116
    Zuzanna Paprocka
    Participant

    ja jadam troche taka zmodyfikowana wersje makow mianowicie dodaje jeszcz do lososia i awokado troszke serka pholadelfia. Mniam mniam.

    Ogolnie to co mnie fascyniuje w sushi zo to miedzy innymi to ze zamawiasz dostajesz tego nieduzo, jest to mga dobre i jeszcze najadasz sie do pelna.

    Zrdowo i przepysznie.

    in reply to: kuchnia wloska #46446
    Zuzanna Paprocka
    Participant

    Oj tak ja uwielbiam jesc pizze ale niestey nie znam dobrego przepisu na ciasto. Pare rayzy juz probowalam ale nie wychodzi jakies dobre. Moje jednka kiedy dojde do takiej wprawy: http://www.youtube.com/watch?v=mTn738SRyq4&feature=related

    Normalnie niesamowity jest ten facet.

    in reply to: kuchnia wloska #46115
    Zuzanna Paprocka
    Participant

    Oj tak ja uwielbiam jesc pizze ale niestey nie znam dobrego przepisu na ciasto. Pare rayzy juz probowalam ale nie wychodzi jakies dobre. Moje jednka kiedy dojde do takiej wprawy: http://www.youtube.com/watch?v=mTn738SRyq4&feature=related

    Normalnie niesamowity jest ten facet.

    in reply to: kuchnia wloska #46093
    Zuzanna Paprocka
    Participant

    Cannelloni ze szpinakiem i ricotta:

    150 g – swiezego szpinaku, moze byc tez mrozony
    12 rurek cannelloni
    1 cebula
    1 zabek czosnku
    30g orzeszkow piniowych
    300 g ricotty
    1 jajko
    sol do smaku
    swiezo zmielony pieprz
    400ml smietany
    125 g mozzarelli

    Smacznego

    in reply to: kuchnia wloska #46424
    Zuzanna Paprocka
    Participant

    Cannelloni ze szpinakiem i ricotta:

    150 g – swiezego szpinaku, moze byc tez mrozony
    12 rurek cannelloni
    1 cebula
    1 zabek czosnku
    30g orzeszkow piniowych
    300 g ricotty
    1 jajko
    sol do smaku
    swiezo zmielony pieprz
    400ml smietany
    125 g mozzarelli

    Smacznego

    in reply to: kuchnia wloska #46423
    Zuzanna Paprocka
    Participant

    Uwielbiam kuchnie wloaska. Jest najlepsza na siweicie. Jesli chodzi o canelloni to ja trzymam sie najbardzie dla mnie standardowej wersji czyli jak dla mnie tej ze szpinakiem. Az sama sobie w pracy narobilam smaka.

    in reply to: kuchnia wloska #46092
    Zuzanna Paprocka
    Participant

    Uwielbiam kuchnie wloaska. Jest najlepsza na siweicie. Jesli chodzi o canelloni to ja trzymam sie najbardzie dla mnie standardowej wersji czyli jak dla mnie tej ze szpinakiem. Az sama sobie w pracy narobilam smaka.

Viewing 8 posts - 31 through 38 (of 38 total)