Forum Replies Created
-
AuthorPosts
-
auguscik tomaszParticipant
Zawsze też można zrobić kolorowe pierożki , ciasto barwisz szpinakiem , a drugie koncentratem pomidorowym , 3 szafranem a farsz możesz doprawić przyprawą do kuchni meksykańskiej.
auguscik tomaszParticipantZawsze też można zrobić kolorowe pierożki , ciasto barwisz szpinakiem , a drugie koncentratem pomidorowym , 3 szafranem a farsz możesz doprawić przyprawą do kuchni meksykańskiej.
auguscik tomaszParticipantA do picia mojito , sprite z lionką i miętom i lodem.
auguscik tomaszParticipantA do picia mojito , sprite z lionką i miętom i lodem.
auguscik tomaszParticipantWięcej. Nieśmiertelna śliwka z boczkiem , Wędzona śliwka owinięta plastrem boczku i usmażona danie ma 100 lat pamiętam jak wz 15 lat temu miałem praktyki w grand hotelu i to było podawane ostatnio widziałem to na weselu w lokalu ,,Polna Róża ‘’ Sala weselna i było podawane z sosem bbq , efekt co najmniej dobry , i zawsze dobre szaszłyki z mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi , a jEli ci się chce to pieczone udziki od kurczaka upiecz na ostro z pieprzem Cayen obtocz w podgrzanym miodzie i spanie rój w płatkach kokosowych , też przepis z jakiegoś wesela z Nadarzyna…
auguscik tomaszParticipantWięcej. Nieśmiertelna śliwka z boczkiem , Wędzona śliwka owinięta plastrem boczku i usmażona danie ma 100 lat pamiętam jak wz 15 lat temu miałem praktyki w grand hotelu i to było podawane ostatnio widziałem to na weselu w lokalu ,,Polna Róża ‘’ Sala weselna i było podawane z sosem bbq , efekt co najmniej dobry , i zawsze dobre szaszłyki z mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi , a jEli ci się chce to pieczone udziki od kurczaka upiecz na ostro z pieprzem Cayen obtocz w podgrzanym miodzie i spanie rój w płatkach kokosowych , też przepis z jakiegoś wesela z Nadarzyna…
auguscik tomaszParticipantJa dorzucę warzywa w panierowane w sosie czosnkowo jogurtowym , gotujesz warzywA panierujesz jak schabowego i smażysz , jogurt mieszasz z majonezem pół na pół i dodajesz czosnek natkę pietruszki. Dobre i każdemu wychodzi.
auguscik tomaszParticipantJa dorzucę warzywa w panierowane w sosie czosnkowo jogurtowym , gotujesz warzywA panierujesz jak schabowego i smażysz , jogurt mieszasz z majonezem pół na pół i dodajesz czosnek natkę pietruszki. Dobre i każdemu wychodzi.
-
AuthorPosts