Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

auguscik tomasz

Forum Replies Created

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
  • in reply to: Przekąski, dania na impreze..?! Pomocy! #46077
    auguscik tomasz
    Participant

Zawsze też można zrobić kolorowe pierożki , ciasto barwisz szpinakiem , a drugie koncentratem pomidorowym , 3 szafranem a farsz możesz doprawić przyprawą do kuchni meksykańskiej.

in reply to: Przekąski, dania na impreze..?! Pomocy! #46408
    auguscik tomasz
    Participant

Zawsze też można zrobić kolorowe pierożki , ciasto barwisz szpinakiem , a drugie koncentratem pomidorowym , 3 szafranem a farsz możesz doprawić przyprawą do kuchni meksykańskiej.

in reply to: Przekąski, dania na impreze..?! Pomocy! #46076
    auguscik tomasz
    Participant

A do picia mojito , sprite z lionką i miętom i lodem.

in reply to: Przekąski, dania na impreze..?! Pomocy! #46407
    auguscik tomasz
    Participant

A do picia mojito , sprite z lionką i miętom i lodem.

in reply to: Przekąski, dania na impreze..?! Pomocy! #46075
    auguscik tomasz
    Participant

Więcej. Nieśmiertelna śliwka z boczkiem , Wędzona śliwka owinięta plastrem boczku i usmażona danie ma 100 lat pamiętam jak wz 15 lat temu miałem praktyki w grand hotelu i to było podawane ostatnio widziałem to na weselu w lokalu ,,Polna Róża ‘’ Sala weselna i było podawane z sosem bbq , efekt co najmniej dobry , i zawsze dobre szaszłyki z mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi , a jEli ci się chce to pieczone udziki od kurczaka upiecz na ostro z pieprzem Cayen obtocz w podgrzanym miodzie i spanie rój w płatkach kokosowych , też przepis z jakiegoś wesela z Nadarzyna…

in reply to: Przekąski, dania na impreze..?! Pomocy! #46406
    auguscik tomasz
    Participant

Więcej. Nieśmiertelna śliwka z boczkiem , Wędzona śliwka owinięta plastrem boczku i usmażona danie ma 100 lat pamiętam jak wz 15 lat temu miałem praktyki w grand hotelu i to było podawane ostatnio widziałem to na weselu w lokalu ,,Polna Róża ‘’ Sala weselna i było podawane z sosem bbq , efekt co najmniej dobry , i zawsze dobre szaszłyki z mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi , a jEli ci się chce to pieczone udziki od kurczaka upiecz na ostro z pieprzem Cayen obtocz w podgrzanym miodzie i spanie rój w płatkach kokosowych , też przepis z jakiegoś wesela z Nadarzyna…

in reply to: Przekąski, dania na impreze..?! Pomocy! #46074
    auguscik tomasz
    Participant

Ja dorzucę warzywa w panierowane w sosie czosnkowo jogurtowym , gotujesz warzywA panierujesz jak schabowego i smażysz , jogurt mieszasz z majonezem pół na pół i dodajesz czosnek natkę pietruszki. Dobre i każdemu wychodzi.

in reply to: Przekąski, dania na impreze..?! Pomocy! #46405
    auguscik tomasz
    Participant

Ja dorzucę warzywa w panierowane w sosie czosnkowo jogurtowym , gotujesz warzywA panierujesz jak schabowego i smażysz , jogurt mieszasz z majonezem pół na pół i dodajesz czosnek natkę pietruszki. Dobre i każdemu wychodzi.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)