Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Faszerowane jajka Basi

Na pewno zaciekawi Cię ten przepis na pyszne faszerowane jajka pomysłu Basi. Lista zakupów: jajka, pieczarki, czosnek i śmietana.    
 

Składniki:

  • 4 jajka
  • 4 pieczarki
  • 2 ząbki czosnku
  • 2 łyżeczki śmietany
  • 1 łyżeczki majonezu
  • 1 łyżka oliwy z oliwek
  • sól
  • pieprz
 

Sposób wykonania:

  1. Pieczarki dokładnie oczyścić i pokroić na mniejsze kawałki.
    Obrany czosnek przecisnąć przez praskę.
    Wrzucić go razem z pieczarkami na patelnie z rozgrzaną oliwą z oliwek.
    Przesmażyć po czym zdjąć z patelni do ostygnięcia.
    W między czasie ugotować jajka na twardo.
    Gotowe obrać ze skorupki i przekroić na pół.
    Delikatnie wydrążyć żółtka.
    Dodać do nich pieczarki, śmietanę i majonez.
    Razem dokładnie wymieszać.
    Doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
    Powstałym farszem wypełnić połówki białek.
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *