Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Faszerowana cukinia Edyty

Mix kolorów i smaków. Pyszności przygotowane z warzyw. Dziś przepis na pyszną faszerowaną cukinię. Do wykonania tego przepisu potrzebujesz: cukinii, mięsa mielonego, pomidora i żółtego sera. 
 

Składniki:

  • 2 cukinie
  • 40 dag mielonego mięsa wieprzowo-wołowego
  • 1 cebula
  • 1 ząbek czosnku
  • 2 łyżki koncentratu pomidorowego
  • 1 pomidor 
  • garść startego żółtego sera
  • 2 łyżki oleju
  • sól
  • pieprz 

Sposób wykonania:

  1. Obraną cebule i czosnek drobno posiekać i wrzucić na patelnie z rozgrzanym olejem.
    Lekko przesmażyć po czym dodać mięso.
    Razem trzymać na ogniu, aż mięso ładnie się zarumieni.
    Wówczas dodać pomidora pokrojonego na mniejsze kawałki.
    Dodać jeszcze koncentrat pomidorowy i całość dusić jeszcze około 5 minut.
    W między czasie cukinie dokładnie umyć.
    Przekroić je na pół i delikatnie wydrążyć z nich miąższ.
    Natomiast farsz doprawić jeszcze do smaku solą oraz pieprzem i wypełnić nim połówki cukinii.
    Całość posypać jeszcze startym żółtym serem.
    Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni i zapiekać około 30 minut. 
     

Liczba porcji: 2

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *