Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Ciasteczka Migdałowe Mrówki

Składniki:

  • 2,5 szklanki rozdrobnionych słodkich migdałów
  • 1 szklanka cukier
  • 1 łyżeczka mielony cynamon
  • 1 łyżeczka mielony kardamon
  • skórka otarta z jednej cytryny
  • ¼ szklanki miodu
  • 2 lekko ubite białka jaj


Sposób przyrządzenia:
W dużej misce dokładnie wymieszać cukier, migdały, cynamon, kardamon i otartą z cytryny skórkę. Dodać miód i dokładnie wyrabiać masę dodając stopniowo białko aż uzyskamy masę o odpowiedniej konsystencji. Nie wolno dawać całej ilości białek jednorazowo gdyż nigdy nie ma pewności jaka ich ilość będzie właściwa. Z masy formować ciastka o wymiarach 3 na 3 cm i grubości około 6 mm. Tak przygotowane ciastka układać na blasze wyłożonej folią. Ciastek nie układać zbyt blisko siebie gdyż podczas pieczenia mogłyby się posklejać. Piec w piekarniku nagrzanym do temperatury 150 stopni C przez około 20 minut.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *