Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Chrupiące naleśniki Uli

Dla miłośników słodkości. Zbiór znakomitych przepisów. Chrupiące naleśniki Uli. Aby je przygotować będziesz potrzebować: owoców sezonach, mleka, mąki i jajek. 
 

Składniki:

  • 1 szkl owoców sezonowych
  • cukier puder do posypania 
  • 100 g mąki pszennej
  • 2 jajka
  • 300 ml mleka
  • szczypta soli
  • olej do smażenia
 

Sposób wykonania:

  1. Do rondelka wlać mleko.
    Wbić do niego żółtka i razem roztrzepać.
    Wówczas wsypać przesianą mąkę.
    Całość dokładnie wymieszać, aby nie powstały grudki z mąki.
    Następnie białka ubić na sztywną pianę z dodatkiem szczypt soli.
    Gotową przełożyć do ciasta i delikatnie połączyć, aby piana nie osiadła. 
    Z gotowego ciasta smażyć naleśniki na patelni z  odrobina rozgrzanego oleju.
    Gdy się zazłocą z obu stron zdjąć  z patelni.
    Na każdym rozłożyć sezonowe owoce np. maliny czy jagody i całość zawinąć  w rulony.
    Przed podaniem oprószyć jeszcze cukrem pudrem. 
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *