Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Cappucino – Mojej mamy!

Witam na stronie mojego przepisu!!!
Składniki:
Biszkopt:

  • 8 jaj
  • 1/2 szklanki cukru
  • 2 szklanki mąki
  • łyżeczka proszku do pieczenia
  • łyżka kakao
  • tłuszcz do formy

Masa:

  • 1/2 litra śmietany 30%
  • cukier waniliowy
  • 2 łyżki kawy cappuccino(śmietankowa)
  • 1/2 czekolady do dekoracji(lub cappuccino)


Sposób przyrządzenia:
Jajka ubić z cukrem i wsypać mąkę, proszek do pieczenia oraz kakao. Wyrobić na jednolitą masę. Formę wysmarować tłuszczem, lub margaryną i wlać ciasto. Piec ok. 35 min. w 180*C. śmietankę ubić mikserem. W trakcie ubijania, gdy śmietana zacznie gęstnieć wsypać cukier waniliowy. Kiedy masa będzie gęsta dodać kawę, dobrze wymieszać aby masa się zabarwiła na lekki beż. Ostudzony biszkopt przekroić na pół. Jedna część położyć na blachę i posmarować przyrządzona masą(dość grubo), a drugą położyć na to i także posmarować. na koniec udekorować starta czekoladą lub posypać cappuccino. W imieniu moim i mamy życzę smacznego!!!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *