Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Blok Czekoladowy

Składniki:
1 kostka margaryny
0,5szklanki cukru
0,5 szklanki cukru pudru
1 cukier waniliowy
4 łyżki stołowe kakao(gorzkie)
1 opakowanie mleka w proszku
2 garści Chrupkiego Mussli
(I jak kto woli – Orzechy, rodzynki, lub inne owoce)

Sposób przyrządzenia:
Margarynę rozpuszczamy w garnku na małym palniku , dodajemy cukier i wodę . Następnie ostudzić i stopniowo dosypywać mleko w proszku całość ciągle mieszając mixerem. Masa będzie robiła sie bardzo gęsta .Kiedy już wsypiesz całe mleko w proszku ,dodajemy mussli (Albo wg gustu inne owoce czy ciastka) Formę do ciasta 35cm/12cm wysmaruj tłuszczem i posyp bułką tartą. Ciasto wlej do formy i wstaw do lodówki na 5 godzin. Blok jest bardzo pyszny … Łasuchy będą bardzo zadowoleni z tych słodkości … pozdrawiam Jacek.
W razie pytań proszę pisać ma maila – drwal40@wp.pl
Przepis nadesłany na konkurs "Muza Ramsaye" przez Jacka Walczewskiego


Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *