Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Babeczki z tuńczykiem

Ciasto:

  • 13 dag mąki
  • 6 dag masła
  • żółtko
  • łyżka mleka
  • szczypta soli

    Farsz:

  • puszka tuńczyka
  • ½ puszki kukurydzy
  • 2 ogórki kiszone
  • ½ papryki
  • majonez
  • jogurt naturalny
  • sól
  • pieprz
  • natka pietruszki

    Sposób wykonania:
    Składniki podane na ciasto dokładnie ze sobą wyrobić po czym owinąć w folie aluminiowa i wstawić do lodówki na 2 godziny.
    Po tym czasie ciasto rozwałkować i wyłożyć nim foremki do babeczek.
    Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 200 stopni i piec około 15 minut.
    W między czasie paprykę i ogórka  pokroić w drobną kostkę, tuńczyka rozdrobnić widelcem a kukurydzę odsączyć z zalewy.
    Wszystkie składniki wymieszać ze sobą.
    Doprawić do smaku solą oraz pieprzem i dodać majonez oraz jogurt aby złączył wszystkie składniki.
    Powstały farsz nałożyć do babeczek po upieczeniu.
    Udekorować natką pietruszki.

     

  • Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *