Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Zapiekanki z pieczarkami i chili

Smaczne i dość szybkie w wykonaniu zapiekanki- tak naprawdę możecie użyć do nich warzyw jakie akurat macie w domu.

Składniki:
• baton pszenny 1 sztuka
• pieczarki 30 dkg
• czosnek 2 ząbki
• chili czerwone 1/2 strąka
• ser żólty 15 dkg
• masło ziołowe 5 dkg
• pomidor 2 sztuki
• ogórek zielony 4-5 cm kawałek

Sposób przygotowania:
Kromki batonu smarujemy lekko masłem i na każdą kładziemy po plasterku czosnku i kawałku chili.
Teraz układamy pieczarki a na nie ser.

Piekarnik nagrzewamy do 100’C i wkładamy zapiekanki. Pilnujemy by się nie przypiekły za bardzo od dołu – wystarczy im około 10-15 minut.

Teraz wg. własnego uznania polewamy je sosem sezamowym lub ketchupem i układamy warzywa.

Przepis nadesłany na konkurs "Muza Ramsaya" przez Ewelosa.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *