Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Muffinki z jagodami Klaudii

Pięknie wyglądające muffinki z jagodami przepisu Klaudii. Aby je wykonać będziesz potrzebować: jagód, mleka, jajek i mąki pszennej. 
 

Składniki:

  • 1 szkl jagód 
  • 200 ml mleka 
  • 80 ml oleju roślinnego 
  • 2 jajka 
  • 250 g mąki pszennej 
  • 2 łyżeczki proszku do pieczenia 
  • 6 łyżek cukru 
  • 4 łyżeczki cukru waniliowego 
  • szczypta soli 
 

Sposób wykonania:

  1. Do pierwszej miski wlać mleko oraz olej roślinny.
    Wbić jajka i razem roztrzepać.
    Natomiast do drugiej miski przepisać mąkę z solą oraz proszkiem do pieczenia,
    Dodać cukier oraz cukier waniliowy.
    Całość wymieszać po czym wlać mokre składniki.
    Dokładnie mieszamy do połączenia się wszystkich składników.
    Wówczas wsypać jeszcze jagody.
    Delikatnie przemieszać i gotowe ciasto przełożyć do foremek na muffinki do ¾ ich wysokości.
    Tak przygotowane wstawić do piekarnika rozgrzanego do 190 stopni i piec około 20 minut.
     

Liczba porcji: 8

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *